Nyt virittelin lisää: maustoin jauhelihan hieman lasagnetyyliiin, sekä lisäsin joukkoon 500 g tomaattimurskaa ja hieman chiliä.
- 500 g paistijauhelihaa
- 500 g tomaattimurskaa
- kourallinen aurinkokuivattuja tomaatteja öljyssä
- 1 sipuli
- 2 valkosipulia
- 600-700 g makaronia (en nyt muista, osa oli tummaa)
- 7 dl lihalientä (esim. keitinliemestä)
- 3 kananmunaa
- 2 dl korppujauhoa (ja juustoraastetta ja on sellainen kutina)
- persiljaa, basilikaa, chiliä, mustapippuria, paprikaa, muskottia
Aineet sotketaan vuokaan ja kaadetaan kananmunaliemi päälle. Laatikko päällystetään ohuella korppujauhokerroksella. Laatikkoa paistetaan 200-asteisessa uunissa ehkä 30 minuuttia, kunnes pinta on rapea ja saanut hieman väriä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti