- 200 g jauhelihaa
- 2 suippoa paprikaa
- 4 kananmunaa
- 2 dl kermaviiliä
- 2 dl mozzarellajuustoraastetta
- 2 sipulia
- 2 valkosipulin kynttä
- 2 chilipalkoa
- 2 rkl rawit-chilitahnaa
- suolaa, pippuria
Ruskistin yhden sipulin kutakin lajia jauhelihan ja hienonnettujen chilien kanssa. Koska chilit yllättäen olivat lähes yhtä mietoja kuin paprika, lisäsin vielä pari ruokalusikallista rawit-tahnaa - sekä suolaa ja pippuria.
Suikaloin sipulit ja parikat, sitten sotkin kananmunat ja kermaviilin keskenään ja vielä kaikki loputkin aineet keskenään vuokaan noin parin sentin kerrokseksi. Päälle vielä juustoraastetta. Uuniin, 250 astetta, parikymmentä minuuttia.
Tästä tuli loistavaa! Ensi kerralla ehkä vielä pari kananmunaa lisää ja koitetaan fetajuusto-oliivipaistosta.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti