Marinadi
- 0,5 dl ruokaöljyä
- 3 rkl Jack Daniel's Hot Chilli Barbeque saucea
- yksi chili pilkottuna
- yksi (tuore) sipuli pilkottuna
- yksi valkosipulin kynsi murskattuna ja pilkottuna
- 2-3 rkl muscovado-sokeria (tai hieman enemmän hunajaa)
- pari rkl silputtua tuoretta rosmariinia
- pari tl kuivattua salviaa
- suolaa
Maku saatiin aikaiseksi lukemalla kaikennäköisiä bbq-reseptejä ja sitten ihan vain suutuntumalla. Unohdetaan kuolleen sian pala marinadissa jääkaappiin yön yli. Seuraavana päivänä haudutellaan pari tuntia matalalla lämmöllä folion alla ja sitten grillataan pinta, jota sivellään kastikkeen lopulla.
Lisukkeeksi kermapurjoperunat tällä kertaa kaurakermaan tehtynä, jotta niitä voi upottaa jälkikasvuunkin.
Katsotaan huomenna miten onnistui.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti