Marinadi
- 400 g kanan tai kalkkunan rintafileitä
- parikolmeneljä senttiä tuoretta inkivääriä silputtuna
- 3 valkosipulin kynttä murskattuna
- 2-3 dl ananasmehua
- 1 chili pilkottuna
- soijaa suolaiseksi
- 3-4 rkl hunajaa
Sekoitetaan ainekset hyvin ja tiputetaan linnun palat marinadiin. Unohdetaan jääkaappiin yön yli.
Uudet perunat foliossa
Esikeitetään sopiva määrä (0,5 kg- 1 kg) uusia perunoita noin 15 minuuttia. Perunat on hyvä lohkoa tasakokoisiksi, jotta ne kypsyvät yhtä aikaa. Kääritään perunat pariin foliokerrokseen, väliin pari tuoretta sipulin päätä silputtuna ja reipas nokare voita. Grillille 10-15 minuuttia kunnes perunat kypsyvät.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti